Vaccinatie Medewerkers Operando

Januari 2021

Begin januari is het vaccineren van zorgpersoneel begonnen in Veghel, op 8 januari volgden er meerdere locaties in ons land. Het zorgpersoneel krijgt de mogelijkheid om als eerste gevaccineerd te worden. Hiervoor zijn ze door hun werkgever uitgenodigd. Zo heeft Operando ook haar uitzendkrachten uitnodigingen verstuurd om zich te kunnen vaccineren tegen Covid-19.

Het zorgpersoneel werkzaam in verpleeghuizen en kleinschalige woonvormen is als eerste aan de beurt om zich te laten vaccineren. De medewerkers van Operando zijn veel werkzaam op deze plekken en komen daarom ook in aanmerking voor de eerste vaccinatie ‘ronde.’ Het inenten van zorgpersoneel is op 8 januari begonnen in Houten en Rotterdam gevolgd door Amsterdam, Drenthe en Haaglanden op 11 januari. Op 15 januari zullen de overige GGD-regio’s ook van start gaan met vaccineren. Vanaf 15 januari zullen de vaccinaties voor alle regio’s en ook alle medewerkers van Operando beschikbaar zijn. Bent u benieuwd naar de vaccinatiestrategie van de Rijksoverheid, klik dan hier.

Operando kan niet garanderen dat haar medewerkers gevaccineerd zijn. De keuze om gevaccineerd te worden is een keuze die het personeel zelf moet maken. Omdat het gaat om privacy gevoelige informatie kunnen wij niet navragen of er is gevaccineerd bij ons personeel of onze opdrachtgevers hierover informeren. Wel kunnen wij u geruststellen; met veel medewerkers hebben wij al contact gehad over de mogelijkheid tot vaccineren.

Operando staat voor kwaliteit, ook in deze situatie zorgt Operando ervoor dat haar medewerkers gecoacht en ingelicht worden. Via deze werkwijze hopen we samen de ‘eindstreep’ op de best mogelijke manier te halen.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Julia, Sarah of Lucas en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.