Visie

Kwalitatief goede zorg aan kwetsbaren leveren door heel christelijk Nederland. Onze medewerkers krijgen kansen om te groeien en te bloeien door middel van deskundigheidsbevordering en coaching. Op deze manier wordt kwalitatief hoogwaardige en professionele zorg geboden aan cliënten.

Missie

Operando verbindt medewerkers en (christelijke) zorgorganisaties door middel van uitzending, detachering, coaching, werving en selectie van zorgmedewerkers tot hoger kader.

Operando bemiddelt Zzp’ers en opdrachtgevers, hierin verzorgt Operando de administratie, de financiën en de contracten. Door haar expertise op het gebied van bemiddeling adviseert Operando zzpers en opdrachtgevers naar aanleiding van hun zorgvraag.

Kernwaarden

Onze kernwaarden zijn:

• Persoonlijkheid;
• Betrouwbaarheid;
• Kwaliteit;
• Identiteit.

De visie, missie en de kernwaarden ondersteunen ons om professionele zorg te kunnen leveren gebaseerd op bijbelse principes, normen en waarden. Deze kernwaarden vinden wij belangrijk omdat we er willen zijn voor de kwetsbaren, onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Bij Operando is een afspraak een afspraak, we houden ons hieraan. Wij voegen de daad bij het woord. Daarnaast is het personeel van Operando bevoegd en bekwaam om zo als professional kwaliteit te kunnen leveren.

×