Ha Zorg-talent, 👩🏼‍⚕️👨🏻‍⚕️

Ben je op zoek naar een afwisselende, creatieve en verantwoordelijke baan waarin je de zorg tot bloei kan laten komen? Met plezier naar je werk, wanneer en waar je wilt? Dat kan bij Operando!

Leuk dat je er bent! Zullen we kennis maken? 😊

Wij zijn Operando, het uitzendbureau in de zorg. We vinden het belangrijk dat er in de zorg kwaliteit geleverd wordt. Elke dag zetten wij ons in om zorgprofessionals en zorgorganisaties te ondersteunen in het leveren van zorg.

Hoe wij dat doen?
Simpel: We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Daarnaast heeft Operando haar eigen ‘webapp’ die de kwaliteit van haar dienstverlening waarborgt maar ook stroomlijnt.

En? Wat nog meer? 
Niet alleen kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij zijn persoonlijk, betrouwbaar en hebben identiteit. Wij vinden het geweldig om met mensen te werken en helpen jou graag als persoon, wij nemen echt de tijd voor je. Mensen in de zorg verdienen dat! Daarbij werken wij voornamelijk samen met Christelijke opdrachtgevers, de normen en waarden die passen bij zulke opdrachtgevers vind Operando belangrijk en streven wij na in ons werk.

De zomerperiode! ☀️

De zomer staat voor de deur en dat betekent in de zorg dat er veel gaten vallen in de planningen van zorgorganisaties. Met het eigen personeel deze tekorten opvullen is vanwege de vakanties lastig, maar met flexibele uitzendkrachten kunnen wij samen met de opdrachtgevers de kwaliteit in de zorg hoog houden.

Ben jij een Zorg-talent die in de zomer beschikbaar is. Wil je een korte periode bijdragen in de zorg? Wij zoeken jou!

Nu ben jij aan zet 🫵🏼

Wij hebben ons al een klein beetje voorgesteld. Misschien ben je al een klein beetje enthousiast?! (wij hopen van wel) Onze collega Michelle is in ieder geval altijd enthousiast en vind het geweldig om mensen te leren kennen. Stel jezelf aan haar voor, dan staat zij klaar voor een gezellige kennismaking!

Om jezelf voor te stellen aan Michelle kun je de volgende acties ondernemen:

  • Mail naar: Recruitment@operando.nl
  • Bel naar: 06 86848212

We spreken je snel!