Pedagogisch medewerker in Capelle a/d Ijssel

Ben je op zoek naar een baan waar geen dag hetzelfde is? Waar je een bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van kinderen en een veilige plek kan bieden om zichzelf te zijn en op ontdekking te gaan?

Dit ben jij

Jij weet als Pedagogisch medewerker moeiteloos activiteiten te organiseren voor de kinderen op de BSO. Je schept een veilige, vertrouwde omgeving waarin een kind zich geliefd en beschermd voelt. Je streeft naar de optimale groei en bloei van elk kind en raakt geïnspireerd door hun ontwikkeling, waarbij je actief bijdraagt. Bovendien voel je een sterke verbondenheid met de visie en missie van Operando.

Verder ben jij:

  • In het bezit van een diploma om te werken in de kinderopvang (mbo 3, mbo 4, of hbo) of begeleider specifieke doelgroepen;
  • Flexibel, liefdevol en proactief;
  • In staat om een liefdevolle omgeving te creëren;
  • Een kei in samenwerken.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een baan waarbij geen een dag hetzelfde is. Een werkplek waarbij je verder kunt groeien en bloeien. Iedere dag met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk.

Verder bieden we je:

  • Een salaris conform de CAO VVT afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Persoonlijk contact met Operando;
  • Een identiteitsgebonden werkomgeving.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken bij een kinderdagverblijf op een BSO in Capelle a/d Ijssel die werkt vanuit christelijke normen en waarden. Hier staat centraal dat elk kind zich thuis voelt! Er worden kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar liefdevol opgevangen, zij kunnen zich hier op sociaal vlak ontwikkelen. Hun doel is om een omgeving te creëren waar kinderen leeftijdsgenoten en pedagogisch medewerkers elkaar kunnen ontmoeten, samen kunnen spelen en waardevolle relaties kunnen opbouwen. Met de verschillende locaties zijn ze altijd dichtbij!

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Michelle, Jarno of Jan en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.