30 uur per week regio Harderwijk

Hou jij van opruimen of schoonmaken en ben je op zoek naar een baan in de zorg? Dan is medewerker hulp bij huishouden wel wat voor jou!

Het werk is veel meer dan alleen schoonmaken. Je staat tijdens je werk ook open voor een gezellig praatje. De cliënten kunnen zelf het huishoudelijk werk niet of niet meer volledig uitvoeren. Samen bespreek jij wat er gedaan moet worden en ondersteunt en begeleid hen hierbij.

Dit ben jij

Bij het zien van rommel gaan jouw handen al jeuken en wil je ervoor zorgen dat je een nette en schone omgeving achterlaat. Je helpt mensen hier graag bij, omdat zij dit zelf niet meer volledig kunnen. Je toont graag initiatief en hebt oog voor de behoefte van de cliënt. Daarnaast voel jij je verbonden met de identiteitsgebonden missie en visie van Operando. Verder ben jij:

  • In het bezit van eigen vervoer en je woont in (de omgeving van) Harderwijk;
  • In staat om zelfstandig te werken.

Wat hebben we jou te bieden?

Een baan bij een zorginstelling die liefdevolle zorg biedt waarbij zij dicht bij hun cliënten willen staan en dit doen vanuit de christelijke identiteit.

  • Salaris volgens, in overeenstemming met de CAO VVT;
  • Het aantal uren wordt in onderling overleg bepaald met elkaar. Heb je een voorkeur? Geef dit dan aan tijdens ons gesprek.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken in een klein thuiszorgteam met enthousiaste en deskundige medewerkers. De zorginstelling biedt liefdevolle zorg waarbij zij dicht bij hun cliënten willen staan. Dit doen zij vanuit de christelijke identiteit.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Julia, Sarah of Lucas en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.