Een Waardevol Jubileum

Een jubileum markeert veel. Het geeft een verleden tijd aan. Misschien wel een tijd van vooruitgang of juist van voortbestaan. Het bevat prestaties maar vast ook tegenslagen. Een jubileum is dus iets dat wij niet zomaar aan ons voorbij moeten laten gaan. Al is het 1 jaar, 5 jaar of in het geval van Stichting Eleos De Sandeling: 25 jaar!

Een steenworp afstand

Dit jubileum van De Sandeling is in onze ogen extra waardevol. 25 jaar hulp bieden aan mensen die dat nodig hebben, dat maakt het echt vol met waarde! En die waarde, vanuit de christelijke identiteit, hebben wij van dichtbij kunnen zien. Niet alleen omdat deze locatie van Stichting Eleos op steenworp afstand van ons kantoor ligt maar ook omdat De Sandeling één van onze eerste opdrachtgevers in de GGZ-sector was. In de afgelopen jaren mochten wij van de 25 jaar dat deze locatie bestaat, een kleine 9 jaar meemaken. In deze jaren stonden we samen met het team op locatie klaar voor de mensen die onze hulp goed kunnen gebruiken. Samen konden we de zorg bieden, de kwaliteit waarborgen en er écht zijn voor de bewoners. We zijn dan ook dankbaar dat we een steentje bij mochten dragen in de opdracht die God van ons vraagt; omzien naar elkaar! Iets waar Operando zich elke dag voor 100% inzet in de gehele zorgsector.

Het is goed om te zien dat het 25-jarig bestaan van De Sandeling gevierd wordt. Dat past een jubileum. We zijn God dankbaar dat we dit samen met het team van Eleos mogen vieren! Verder biedt het ook een kans om vooruit kijken, om te fantaseren hoe de komende 25 jaar zal zijn. Wij kijken er naar uit om ook dan samen de uitdagingen aan te gaan.

Maar voor nu: Van harte gefeliciteerd, jullie mogen trots zijn!

Annelies Dorst mede namens team Operando

Benieuwd naar wat Operando voor u kan betekenen? Kijk gerust verder op onze website!

Zelf interesse om aan de slag te gaan? Neem eens een kijkje bij onze vacatures of solliciteer direct: solliciteer.