Zorgverlener op de somatische afdeling

Regio Leerdam

Op de somatische afdeling verlenen de zorgverleners intensieve zorg. Jij biedt jouw hulp aan de cliënten doormiddel van ADL, medicatie toediening, maar ook door het bieden van een luisterend oor. Je geniet van de verhalen van vroeger die de ouderen vertellen. Even die extra momenten pakken is voor jou niet onbekend. Je voelt je als een vis in het water op de interne afdeling en je weet van aanpakken wanneer het druk wordt op de afdeling. Hier deins jij niet voor terug. Je komt thuis met de mooiste verhalen en jouw enthousiasme is niet meer weg te denken in het team. Ook kun je gemakkelijk zelfstandig werken en je zorgt voor de beste kwaliteit.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van minimaal een verzorgende IG diploma;
  • Je bent in elk geval in de periode van 29 juni 2020 t/m 7 september 2020 beschikbaar;
  • Je ben bij voorkeur voor 24 uur per week inzetbaar;
  • Je kunt overzicht bewaren en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Geld: je komt in schaal 35 tot 45 van de cao VVT afhankelijk van jouw werkervaring,
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.