Wijkverpleegkundige Ridderkerk

16 uur per week

Als Wijkverpleegkundige ziet jouw dag er zo uit

Jij hebt er weer zin in, want jouw cliënten kunnen niet wachten jou weer te zien. Het persoonlijke contact wat je meebrengt is voor hen erg waardevol.
Om 07.00 uur loop je een route in de wijk waarna jij in de middag bezighoudt met aanvragen van indicaties, het bezoeken van nieuwe cliënten en het behandelen van MIC en alarmering meldingen.
Het leuke van deze functie is dat je naast taken als het stellen/aanvragen van de indicatie en het opstellen van het zorgleefplan, ook persoonlijk contact hebt met de cliënt.
Verder heb je ook nauw contact met het netwerk van de cliënt en heb je coachende en coördinerende rol naar collega’s, leerlingen en stagiaires. Al met al een veelzijdige job met genoeg uitdaging!

Waar kom jij te werken?

Vanuit een kleinschalige zorgorganisatie met een protestants-christelijke grondslag wordt er persoonlijke aandacht geschonken aan ouderen. De sfeer is heel huiselijk en persoonlijk. Je komt te werken in Ridderkerk.
Er worden regelmatig activiteiten voor de ouderen georganiseerd waar jij gerust aan mag deelnemen, denk aan klaverjassen of bloemschikken.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

 • In bezit van een diploma HBO-V;
 • Enigszins ervaring als Verpleegkundige;
 • Op korte termijn voor minimaal 3 maanden beschikbaar;
 • Het liefst op dinsdag en donderdag beschikbaar, maar de donderdag in ieder geval.

Dit krijg je er voor terug

 • Een fijn salaris tussen €2550 en €3000 bruto per maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing;
 • Een laagdrempelige kennismaking met Operando onder een genot van een bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt;
 • Prettige en open communicatie met Operando;
 • Stipte uitbetaling per maand waar jij op kunt bouwen;
 • Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten;
 • Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan het;
 • Een leuke kaart met je verjaardag en andere leuke presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie en zij zal binnen 1 werkdag contact met jou opnemen. 06-8689 0741/
info@operando.nl. Hopelijk tot gauw!

Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Liselotte: “Jullie zijn allemaal super lief en attent. Ik heb privé in een zware periode gezeten vanwege ziekte en heb veel aan jullie steun gehad. Ik ben een gevoelsmens en doe alles op gevoel, bij Operando voelt het altijd goed!”