Ervaren teamleider met lef!

Puttershoek

Op een mooie locatie met gehandicaptenzorg hebben we de functie openstaan voor meewerkend teamleider op een woongroep. Wij zijn op zoek naar een ervaren teamleider die leiding kan geven aan een team en intensieve begeleiding bieden. Je bent als teamleider onder andere verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg, het functioneren van je collega’s binnen het team en voor goede zorg en begeleiding van de bewoners. Want de bewoners hebben jouw onvoorwaardelijke ondersteuning hard nodig om hun dagelijkse leven vorm te geven.  Denk je nou ‘hé hebben ze het nu over mij’? Reageer dan snel!

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door een groot deel van Nederland. Aansluiten bij de normen en waarden van de organisaties waarmee wij samenwerken is voor ons erg belangrijk. Operando werkt altijd volgens 4 kernwaarden: identiteit, betrouwbaar, kwaliteit en persoonlijk. De deur van ons kantoor staat altijd voor je open (in tijden van corona is het wel handig als je vooraf even belt). Kom dus gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Verder werken we met 2 doelstellingen: iedereen bij Operando moet met plezier aan het werk zijn en daarnaast kunnen groeien en bloeien. Daarom bieden en stimuleren we bij Operando verschillende (bij)scholingen. Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de zorgorganisaties waar je werkt en uiteindelijk natuurlijk de cliënt. Want daar doen we het allemaal voor!

Wat vragen wij van je?

– Je hebt een welzijnsgericht diploma van min. Niveau 4 en je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

– Lef en vertrouwen in je eigen kunnen en dat van anderen, je bent sensitief, responsief en emotioneel stabiel;

– Een cliëntgerichtheid instelling, kan goed samenwerken en denkt in mogelijkheden;

– Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

– Een salaris in schaal 45 van de CAO VVT; ORT en reiskostenvergoeding;

– Een uitdagende fulltime functie;

– Een leuke werkplek met gezellige collega’s;

– Laagdrempelig contact met je werkgever.

Heb je nog vragen, dan kun je het contact opnemen met onze recruiters Amelie of Mariska via info@operando.nl of door te bellen/appen naar 06-86848212.