Werken in de ouderenzorg

Regio Zoetermeer

Ligt jouw hart in de ouderenzorg? Dan ben jij misschien de nieuwe, enthousiaste collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar extra krachten voor de zomermaanden op de afdeling Verzorgd Wonen in een woonzorgcentrum. Als Helpende Plus of Verzorgende IG ga jij aan de slag met de persoonlijke verzorging van de bewoners en je zult hen begeleiden in het uitvoeren van hun dagelijkse bezigheden. Het woonzorgcentrum biedt warme en persoonlijke zorg aan haar bewoners en samen met jouw afdeling en team zal jij gaan zorgen voor een echt thuisgevoel voor alle bewoners in het complex.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Operando is een uitzendbureau in de zorg dat samenwerkt met christelijke opdrachtgevers door heel Nederland. Persoonlijkheid staat bij ons centraal. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je altijd terecht bij ons op kantoor! Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en waar jouw talenten liggen, zodat we samen het beste in jou naar boven kunnen halen. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel inplannen als dat jij wilt. Dit biedt de mogelijkheid je werk uitstekend te kunnen combineren met je opleiding of met je gezin en zo kun jij doen wat je echt leuk vindt! Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent in het bezit van minimaal een niveau 2 Helpende Plus diploma;
 • Je bent in elk geval in de periode van april t/m september 2020 beschikbaar;
 • Je bent minimaal 20-36 uur beschikbaar per week (uren zijn bespreekbaar);
 • Je bent doordeweeks beschikbaar voor dagdiensten;
 • Je kunt overzicht bewaren en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

 • Salaris: je komt in schaal 25 (Helpende Plus) tot schaal 35 (VIG)van de cao VVT,
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
 • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
 • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
 • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.