Werk jij graag in de wijk?

Nieuw-Lekkerland

In het dorp Nieuw-Lekkerland is een gat gevallen in het rooster van het team wat wijkzorg verleend. Hierdoor zijn ze per direct op zoek naar een Verzorgende IG die voor 24 uur per week het team kan komen ondersteunen. Met de winter voor de deur moet je wel beschikken over stalen zenuwen als je bij vorst door de polder moet rijden. Maar de cliënten zullen jou met blijdschap ontvangen bij de warme kachel.

Ben jij flexibel en op zoek naar vastigheid voor de komende maanden? En werk jij heel graag in de wijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Samen met jou zullen we kijken naar de beste mogelijkheid omtrent de sollicitatie procedure.

Ook vinden wij het erg belangrijk dat jij met plezier aan het werk bent. Jouw werk bij Operando is uitstekend te combineren met je opleiding of je gezin, want je kunt jouw diensten zo flexibel inplannen als dat jij dat wilt en zo het werk doen wat jij echt leuk vindt! Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij ook! Wij bieden jou bij Operando verschillende (bij)scholingen aan en stimuleren jou ook om je te blijven ontwikkelen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Een geldig Verzorgende IG diploma waarin je bevoegd en bekwaam bent;
  • Je bent 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent in staat om zelfstandig te handelen maar kunt ook goed in teamverband werken;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoer;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Een salaris conform de cao VVT, als Verzorgende IG kom je in schaal 35;
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per km;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Neem dan gauw contact op met Amelie of Mariska via info@operando.nl of 06-86848212.
Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Klik dan gauw op vacatures op de website.