Verzorger/begeleider van cliënten met NAH

Barneveld

We hebben weer een onwijs mooie vacature! We zijn op zoek naar nieuwe collega’s in de gehandicaptenzorg. Je komt te werken in een kleinschalige woongroep waar 5-7 cliënten (relatief jonge doelgroep) wonen met NAH en andere somatische problematiek. De hulpvraag is divers en complex. Er kunnen problemen zijn op zintuiglijk, motorisch, cognitief en psychologisch gebied. Daarnaast kan het opgelopen hersenletsel zorgen voor verdriet, boosheid of frustratie bij de cliënt. Het is belangrijk dat jij je als verzorger/begeleider kan inleven en daardoor van betekenis kan zijn.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de volledige begeleiding van de cliënten. Ook verpleegtechnische zorg komt aan de orde. De vacature is voor 24 uur per week, maar meer of minder uren zijn ook bespreekbaar.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door een groot deel van Nederland. De zogenaamde Bijbelbelt. Aansluiten bij de normen en waarden van de organisaties waarmee wij samenwerken is voor ons erg belangrijk. Operando werkt altijd volgens 4 kernwaarden: identiteit, betrouw, kwaliteit en persoonlijk. De deur van ons kantoor staat altijd voor je open (in tijden van corona is het wel handig als je vooraf even belt). Kom dus gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Verder werken we met 2 doelstellingen: iedereen bij Operando moet met plezier aan het werk zijn en daarnaast kunnen groeien en bloeien.  Daarom bieden en stimuleren we bij Operando verschillende (bij)scholingen. Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de zorgorganisaties waar je werkt en uiteindelijk natuurlijk de cliënt. Want daar doen we het allemaal voor.

Wat vragen we van je?

  • Je bent in het bezit van een relevant diploma: VIG/VPK of MMZ/SPW/SPH met verpleegtechnische vaardigheden;
  • Je hebt een goed observatievermogen en bent alert;
  • Je hebt een positieve instelling, zorgt voor een goede sfeer en denkt in mogelijkheden;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden we je?

  • Een fijn salaris die wordt vastgesteld aan de hand van cao VVT;
  • ORT en reiskostenvergoeding;
  • Je wordt vooraf goed ingewerkt;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando;
  • Laagdrempelig contact.

Heb je nog vragen, dan kun je het best contact opnemen met onze recruiters Mariska of Vera via info@operando.nl of door te bellen/appen naar 06-86848212.

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer via de onderstaande button.

Niets voor jou, maar wel voor je vriend(in)? Deel deze vacature met je netwerk: