Verzorgende IG

Regio Zuid-Beverland

Stel je voor: De zon komt op en je rijdt in de auto door het mooie Zeeuwse landschap om mensen in hun eigen omgeving te verzorgen!

Hou je ervan om door het mooie Zeeuwse landschap te rijden en thuiszorg te verlenen, dan hebben wij de juiste vacature beschikbaar! Voor een thuiszorgorganisatie in de regio Oosterschelde zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die met name ochtenddiensten kan werken.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als verzorgende in de thuiszorg werk je voornamelijk zelfstandig in een klein team. Ben je geïnteresseerd in het levensverhaal van de cliënt en sta je voor kwalitatief goede zorg, dan ben je bij deze thuiszorgorganisatie aan het goede adres. De ochtend start in de wijk waarbij je verschillende zorgtaken verleent, zoals het aanreiken van medicatie, ondersteunen bij de ADL en wondverzorging. Het is afwisselend werk met verschillende soorten vormen van zorg. Iedere dag is anders! Wil jij graag van betekenis zijn en vind jij zingeving belangrijk, dan is dit wellicht de baan die je zoekt.

Waar kom jij te werken?

Je kom te werken in een kleinschalige thuiszorgorganisatie in Zuid-Beverland.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een eventuele meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met zorgorganisaties met een christelijke identiteit door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

  • Diploma Verzorgende IG;
  • Een rijbewijs omdat je van cliënt naar cliënt moet rijden.

Dit krijg je ervoor terug

  • 2068 tot €2845 per maand obv 36 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT schaal) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing;
  • VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening;
  • Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt);
  • Een identiteitsgebonden werkogeving en prettige en open communicatie met Operando;
  • Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten;
  • Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt;
  • Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!