Verzorgende IG / Verpleegkundige

in regio Veluwe – bij Operando

Operando is aan het uitbreiden op de Veluwe! Omdat we steeds meer vraag krijgen vanuit organisaties voor flexibele invulling van Verzorgende en Verpleegkundige diensten zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. We bieden je een baan die zich aanpast aan jou. Wil jij werken in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of de GGZ? Of wil je liever een combinatie van deze drie? Kan gewoon! Door middel van een nul-urencontract heb jij volledige flexibiliteit om zelf te bepalen waar, wanneer en hoe veel je werkt. Toch liever meer stabiliteit? Ook dat kan. Dan zoeken we een vaste werkplek voor je.

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando is een uitzendbureau in de zorg, wij werken samen met christelijke zorginstellingen door bijna heel Nederland. Samen met al onze collega’s zorgen we ervoor dat iedereen kwalitatief goede zorg krijgt die hij/zij nodig heeft. We zijn een ware steunpilaar voor de zorginstellingen die met ons samen werken. Maar ook voor onze collega’s. Onze deur staat altijd open en een lekker bakje koffie is snel gezet. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Dat moet ook wel om aan onze twee missies te kunnen voldoen: ‘iedereen bij Operando is met plezier aan het werk’ en ‘iedereen kan groeien en bloeien bij Operando’.

Wat vragen wij van je?

Eigenlijk maar twee dingen:

  • Dat je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • En dat jij je verbonden voelt met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Een fijn salaris: afhankelijk van je opleiding en ervaring kom je in schaal 30-45 van cao VVT;
  • ORT en reiskostenvergoeding;
  • Een nul-urencontract, waardoor jij alle touwtjes in handen hebt;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Gezellige bijeenkomsten om in contact te komen met je collega’s en af en toe wat bij te leren;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid en betrouwbaarheid.

Word je blij van deze vacature, maar heb je nog een vraag? Stel die aan onze recruiters Amelie of  Mariska via info@operando.nl of via telefoon/app op 06 – 8684 8212.

Of ben je al helemaal overtuigd dat dit de baan voor jou is? Stuur dan jouw sollicitatie op. Dan spreken we snel af om kennis te maken.