Verzorgende Thuiszorg Nieuw-Lekkerland

12-24 uur

Als Verzorgende ziet jouw dag er zo uit

Als Verzorgende IG  draag je de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en dagelijkse activiteiten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende en verpleegtechnische taken. Je stemt de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Daarom werk je nauw samen met de EVV-er en wijkverpleegkundige.

Waar kom jij te werken?

Eerst een kopje koffie! Daarna neem je de route door met jouw collega’s van de thuiszorg. Je helpt onze cliënten bij de zorg. Je taken kunnen verschillen: van het aantrekken van steunkousen tot ondersteunen bij het wassen. Tussen de cliëntbezoeken door rapporteer je de gegevens vast in het zorgdossier. Bij terugkomst praat je nog even na met collega’s en sluit je samen de dienst af.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Een MBO diploma Verzorgende IG
 Een rijbewijs omdat je van cliënt naar client zult gaan rijden

Dit krijg je er voor terug

2068 tot €2845 per maand obv 36 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
 Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
 Prettige en open communicatie met Operando
√ Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
√ Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!

Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Astrid: “Ook de humor en de grapjes zijn belangrijk voor mij. De cliënten houden hier wel van en ze hebben dan de grootste lol, heerlijk toch om dit mee te mogen maken in je werk?!”