Verzorgende IG op de psychogeriatrische afdeling

Regio Rotterdam

Geniet jij van het luisteren naar de mooie en spannende verhalen van vroeger? Je komt iedere dag thuis met een geweldig gevoel door het persoonlijk contact dat je met de cliënten hebt gehad. Het samen drinken van een kop koffie en even echt aandacht hebben voor elkaar, is hierbij niet te missen. Zij zijn jou dankbaar voor alle hulp die jij hen wilt bieden en je draagt bij aan een positieve sfeer. Je neemt eigen initiatief en ook samenwerken is voor jou geen probleem. Mensen met dementie willen een vertrouwde omgeving. Wil jij hieraan bijdragen, krijg jij energie van de waardering die je krijgt op de PG afdeling en heb jij passie voor de zorg?

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Je hebt ervaring opgedaan op een PG-afdeling en bent zelfstandig;
  • Je legt gemakkelijk contact en straalt rust en stabiliteit uit;
  • Je bent bij voorkeur per direct op de dinsdagen beschikbaar en daarnaast flexibel;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao VVT;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.