Zorgprofessional in de ouderenzorg

Regio Hendrik-Ido-Ambacht

Ouderen met een chronische lichamelijk aandoening verzorgen, begeleiden en helpen met hun huishoudelijke taken. Dat zijn een aantal zaken waar jij je als verzorgende IG of verpleegkundige op de somatische afdeling mee bezig houdt. Naast de dagelijkse zorg, zal jij ook coördinerende taken uitvoeren rondom de bewoners en de kwaliteit van de zorg. Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan is dit je kans!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om de normen en waarden van deze organisaties te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel staan en we vinden het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Heb je behoefte aan gezelligheid, een goed gesprek of gewoon een kop koffie? Dan ben je altijd welkom op ons kantoor! Werken bij Operando betekent flexibiliteit voor jou, waardoor je werk zeker goed te combineren is met je opleiding of gezin. Je kunt jezelf zo flexibel inschrijven op diensten als jij dat wilt en op deze manier ook doen wat je echt leuk vindt. Vind jij kwaliteit en professionaliteit belangrijk? Wij ook! We stimuleren jou als werknemer van Operando om je kennis bij te spijkeren door middel van scholingen of cursussen als jij daar behoefte aan hebt. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en groeien en bloeien op je werk, maar ook op persoonlijk gebied.

Wat verwachten wij van jou?

  • Jij bent in het bezit van een Verzorgende IG of Verpleegkundig niveau 4/5 diploma;
  • Je bent in het bezit van een EVV-diploma;
  • Je bent per direct 32 uur per week beschikbaar voor minimaal 4 maanden;
  • Jij voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Ons aanbod voor jou:

  • Een eerlijk salaris. Je salaris bij Operando wordt vastgesteld op basis van de VVT CAO. Op basis van je ervaring en opleiding schalen wij je in vanaf schaal 35 t/m schaal 45;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van scholing en cursussen;
  • De mogelijkheid om na afloop bij Operando in de flexpool te blijven werken.
  • Werken bij een persoonlijke organisatie met een christelijke identiteit;
  • Een betrouwbare en op kwaliteit gerichte werkgever.

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatiebrief te mailen naar info@operando.nl of door hieronder op de button ‘Solliciteer’ te klikken. Ben je op zoek naar iets anders? Kijk dan gerust op onze website naar andere vacatures of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera!

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Bel of app naar 06-86890741 of stuur een mail naar info@operando.nl