Verzorgende IG in Rotterdam

Woonzorgcentrum

Als Verzorgende ziet jouw dag er zo uit

Je bent betrokken en verantwoordelijk bij het hele proces rondom de zorg van de bewoner. Met jouw passie voor mensen en voor betere zorg maak jij elke dag het verschil in het leven van de bewoners. Jij combineert de dagelijkse zorg voor de bewoners met liefdevolle aandacht voor hen als persoon. Dit team staat voor werken vanuit persoonsgerichte zorg, waarbij de wensen en behoeften van de bewoners centraal staat.

Je helpt bij het aankleden of assisteert bij het aantrekken van hulpmiddelen. Je zet medicijnen klaar, verwisselt een verband of je ondersteunt bij het in en uit bed gaan van de bewoner. Je stimuleert de bewoner voor wie je zorgt zoveel mogelijk om zelf taken uit te voeren en betrekt daarbij het sociale netwerk. Daarnaast stem je de zorg af en werk je samen met andere professionals.

Waar kom jij te werken?

Jij komt als Verzorgende IG te werken in het hart van Rotterdam bij een woonzorgcentrum waar op de individuele wensen van de bewoners, zorg en begeleiding gegeven wordt. Binnen het woonzorgcentrum werken 2 teams, Lelie en Violet. Zij bieden met elkaar zorg en begeleiding aan de 65 bewoners die wonen in hun eigen appartement. Binnen beide teams is er plek voor een energieke, gemotiveerde verzorgende die bijdraagt aan kwaliteit van zorg. Wil jij dit team komen versterken?

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

  • Diploma Verzorgende IG met daarbij behorende (getoetste) handelingen;
  • Je werkt dag-, avond-, en nachtdiensten;
  • Wij vinden het belangrijk dat jij je herkent en respect hebt voor de christelijke identiteit van onze organisatie.

Dit krijg je er voor terug

  •  VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening;
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 35 (min. € 1960,02- max € 2845,21 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek), afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring;
  • Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie. Prettige en open communicatie met Operando en de mogelijkheid tot (bij)scholing;
  • Informele intervisies 2x in het jaar;
  • Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes bijvoorbeeld bij geboorte, trouwen, ziekte etc.


Geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en er zal snel contact met je opgenomen worden. 06-8689 0741/ info@operando.nl. Misschien tot snel!