Verzorgende IG in Ridderkerk

24-36 uur

Als Verzorgende ziet jouw dag er zo uit

Als Verzorgende IG  draag je de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en dagelijkse activiteiten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende, verpleegtechnische en coördinerende taken. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt.  Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de cliënt en kun je sturing geven aan de samenwerking met familie en mantelzorgers. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Je kunt dag -en avonddiensten werken.

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken in een leuk team op een PG- afdeling. Je werkt op een huiskamer met zes tot acht bewoners. De bewoners verblijven overdag op een huiskamer waar ook vanaf  ’s ochtends 8.30 uur tot 20.30 uur een huiskamerassistente aanwezig is voor de voeding, het welzijn en bij activiteiten. De meeste huiskamers zijn geschakeld, er is een nauwe samenwerking met de huiskamer ernaast.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Diploma Verzorgende IG
Je bereidheid om in dag- en avonddiensten te werken

Dit krijg je er voor terug

De mogelijkheid tot scholing, 2 keer per jaar
VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening
We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring
Een identiteitsgebonden werkomgeving en een prettige en open communicatie met Operando.
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes. Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten


Geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Amelie of Ilse en er zal snel contact met je opgenomen worden. 06-8689 0741/ info@operando.nl. Misschien tot snel!