Verzorgende IG in Ridderkerk

24 – 36 uur per week

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in jouw carrière als Verzorgende IG?

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken in een leuk team op een PG- afdeling. Je werkt op een huiskamer met zes tot acht bewoners. De bewoners verblijven overdag op een huiskamer waar ook vanaf  ’s ochtends 8.30 uur tot 20.30 uur een huiskamerassistente aanwezig is voor de voeding, het welzijn en bij activiteiten. De meeste huiskamers zijn geschakeld, er is een nauwe samenwerking met de huiskamer ernaast.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Jij bent deskundig en in het bezit van de juiste kwalificaties en bevoegdheden;
 Je zoekt de ontmoeting, je bent respectvol en beschikt over de vaardigheden om het verschil te maken in de zorgrelatie;
Bereidheid om in dag- en avonddiensten te werken.

Dit krijg je er voor terug

€1960 – €2845 (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing;
De mogelijkheid tot scholing, 2 keer per jaar;
VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening;
We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring;
Een identiteitsgebonden werkomgeving en een prettige en open communicatie met Operando;
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes;
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212.