Verzorgende IG in Ridderkerk

24 – 36 uur per week

Als Verzorgende ziet jouw dag er zo uit

Als Verzorgende IG draag je de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen en begeleiden van cliënten in hun zorgvraag en dagelijkse activiteiten. Tot je werkzaamheden behoren verzorgende, verpleegtechnische en coördinerende taken. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de cliënt en kun je sturing geven aan de samenwerking met familie en mantelzorgers. Je bent gemotiveerd en gekwalificeerd om een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de zorg. Je kunt dag -en avonddiensten werken.

Waar kom jij te werken?

Je komt te werken in een leuk team op een PG- afdeling. Je werkt op een huiskamer met zes tot acht bewoners. De bewoners verblijven overdag op een huiskamer waar ook vanaf  ’s ochtends 8.30 uur tot 20.30 uur een huiskamerassistente aanwezig is voor de voeding, het welzijn en bij activiteiten. De meeste huiskamers zijn geschakeld, er is een nauwe samenwerking met de huiskamer ernaast.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Een MBO diploma Verzorgende IG
√ Een rijbewijs omdat je van cliënt naar client zult gaan rijden

Dit krijg je er voor terug

 2068 tot €2845 per maand obv 36 uur (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT schaal) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
 Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
 Prettige en open communicatie met Operando
√ Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
 Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Jonathan: “Ik heb tijdens deze detachering geleerd om goed te luisteren en door te vragen naar bijvoorbeeld een probleem of irritatie. Thuis gebruik ik deze skills ook vaker”