Helpende plus in de wijk

Regio Hendrik-Ido-Ambacht

Als verzorgende IG heb jij in de thuiszorg veel zelfstandigheid en kun je ondernemend meegaan in het team en in jouw thuiszorgroute. Met een blij en liefdevol hart ben jij er klaar voor om de ouderen te helpen en te verzorgen met alles dat zij niet meer kunnen. Je zorgt voor een veilige leefomgeving en een warme sfeer in huis. Je luistert naar de zorgvraag van de cliënt en op deze manier lever jij de beste zorg op maat. De sturing, begeleiding, vertroosting en alles wat zij op dat moment nodig hebben geeft jou voldoening in je werk. Met jouw passie voor de zorg, maak jij het verschil!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van minimaal een helpende plus diploma;
  • Je hebt ervaring in de thuiszorg en je bent ondernemend;
  • Je legt gemakkelijk contact en straalt rust en stabiliteit uit;
  • Je bent bij voorkeur per direct flexibel inzetbaar;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Je salaris wordt vastgesteld op basis van de cao VVT;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiter Mariska.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.