Verzorgende IG gesloten pg-afdeling

24 uur per week

Als Verzorgende IG ziet jouw dag er zo uit

De ouderen op deze afdeling zijn niet meer in staat om zelfstandig te wonen en daarom is jouw hulp zeer gewaardeerd. Jij helpt hen o.a. met de ADL en verricht verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Je onderhoudt het contact met de familie van de bewoner om hen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen, ook blijf je in nauw contact met de huisarts en jouw directe collega’s.

Waar kom jij te werken?

De afdeling heeft 3 woningen waarbij jij zelfstandig de zorg hebt over 6/7 bewoners per woning. Jij werkt flexibele diensten. Heb je toch liever vaste dagen? Dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Je staat alleen op de woongroep met hulp van een omloopdienst. Jouw team kent in totaal 29 medewerkers die verdeeld werken over de afdeling.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Heb jij een diploma MBO Verzorgende op zak, dan komen wij graag in contact met jou

Dit krijg jij er voor terug

 €1960 tot €2825 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT schaal 25) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
 Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
 Prettige en open communicatie met Operando
 Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
 Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie en zij zal binnen 1 werkdag contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Lilian kan altijd bij Operando terecht als ze ergens mee vastloopt: “Ik weet dat ik altijd mag bellen of langskomen”.