Regio Barneveld

Geef jij graag betekenis aan je werk en wil je er zijn voor anderen? Zit zorgen in jouw karakter? Lees dan snel verder!

Voor de regio Veluwe zijn we op zoek naar een Verzorgende IG en Verpleegkundige.

Doen

Je komt te werken in een kleinschalig verpleeghuis met meerdere locaties op de Veluwe. In deze zorginstelling staat aandacht en liefde voor elkaar centraal.  In de kleinschalige woonvormen wonen maximaal acht cliënten per woning. Je begeleidt de cliënten in hun dagelijks leven.

Werkomgeving

Deze zorginstelling heeft diverse mogelijkheden in de Veluwe. De zorginstelling biedt verschillende vormen van zorg aan. Dagbesteding, hospice, verpleeghuiszorg somatiek/psychogeriatrie, revalidatie en behandeling.

Er zijn diverse mogelijkheden bij deze zorginstelling voor korte of lange termijn. Wil je alleen nachtdiensten draaien, of liever dag- en avonddiensten is dit bespreekbaar.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Functieprofiel

  • Diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando;
  • Je hebt een christelijke levensovertuiging.

Krijgen

  • Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens de CAO VVT;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • De tijd en handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Identiteitsgebonden werkomgeving.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse, Marlène of Jantina en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.