16 – 32 uur per week

Stel je voor: de zon komt op. Aan de ene kant zie je de fruitboomgaarden en aan de andere kant de rivier.

Als jij door het mooie West Betuwe landschap wilt rijden om thuiszorg te verlenen, dan hebben wij de juiste vacature beschikbaar! Voor een zorginstelling zijn wij voor de zomerperiode op zoek naar een Verzorgende IG of een Verpleegkundige.

Doen

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van cliënten in de wijk en het uitvoeren van verpleegkundige vaardigheden. Ben je geïnteresseerd in het levensverhaal van de cliënt en sta je voor kwalitatief goede zorg, dan ben je bij deze thuiszorgorganisatie aan het goede adres. Het is afwisselend werk met verschillende soorten vormen van zorg. Iedere dag is anders! Wil jij graag van betekenis zijn en vind jij zingeving belangrijk, dan is dit wellicht de baan die je zoekt.

Werkomgeving

Je komt te werken bij een protestant-christelijke zorginstelling waarbij ieder mens mag zijn zoals hij is. Het is een boeiende functie in een gemotiveerd team en leuke collega’s.  Je wordt ingewerkt door een ervaren collega waarna je zelf voor de kwetsbare in de samenleving kan gaan zorgen. Als zorgprofessional kun je bij deze instelling de continuïteit van kwaliteit waarborgen. Dat is binnen deze zorginstelling van groot belang, maar ook voor jou om vakbekwaam te blijven.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Functieprofiel

  • Diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Een flexibele en klantgerichte houding, je zoekt het beste voor de cliënt;
  • Een resultaatgerichte en doortastende aanpak;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Krijgen

  • Jouw salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Werken in een team van actieve, toegewijde collega’s;
  • Laagdrempelig contact met Operando;
  • Identiteitsgebonden werkomgeving.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse, Marlène of Jantina en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.