Ben jij als (beginnend) fysiotherapeut op zoek naar een leuke baan voor 36 uur in de week in een kleinschalige fysiotherapiepraktijk? Vind je het leuk om in een multidisciplinair team te werken, waarin samenwerken centraal staat? Dan hebben wij een geschikte vacature voor jou!

Dit ben jij

Als fysiotherapeut houdt je van de omgang met mensen. Je vindt het prettig om samen te werken en wilt jezelf graag verdiepen in je eigen vak. Je bent deskundig en integer en je motiveert en stimuleert mensen om klachten te verhelpen, voorkomen of verminderen. Bij elke cliënt zoek je naar de beste oplossing en je gaat altijd voor maatwerk.

Verder ben jij:

  • In het bezit van een hbo-diploma fysiotherapeut en eventuele aanvullende

opleidingen;

  • Je beschikt over een geldige registratie in het basisregister als algemeen fysiotherapeut;
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met het werken in een fysiotherapiepraktijk.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt te werken bij een dynamische club van 16 fysiotherapeuten waar initiatief gewaardeerd wordt. Daarnaast werk je met andere disciplines zoals oefentherapie, diëtetiek, podotherapie en ergotherapie. Het management bestaat uit drie fysiotherapeuten met een gevarieerde leeftijd en ervaring. Je komt terecht op een werkplek met veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling.

Verder krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • Kleinschalige werkomgeving;
  • Voldoende ontwikkel mogelijkheden.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken in een kleinschalige fysiotherapiepraktijk in de regio Rotterdam. Het gevarieerde team is enthousiast en betrokken. Kortom: topzorg op een toplocatie!

Operando

Operando werft op basis van werving & selectie voor verschillende (christelijke) zorginstellingen.

Zie je jezelf hier al werken en voel jij je energiek en enthousiast na het lezen van deze vacature? Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten! Bel, mail of stuur ons een appje.

Groetjes,

Ilse, Jantina en Marlène

Recruiters Operando.