Persoonlijk begeleider intensieve zorg in Kesteren

16 uur

Als Begeleider ziet jouw dag er zo uit

Als Persoonlijk Begeleider draag je de verantwoordelijkheid voor complexe zorg aan 6 cliënten. Je handelt in acute situaties en zo nodig voer je over de dag heen verpleegtechnische handelingen uit. Naast de zorg, zorg je voor een zinvolle dagbesteding voor de cliënten en heb je regelmatig contact met verschillende disciplines en vertegenwoordigers.

Waar kom jij te werken?

De woongroep wordt gekenmerkt door een sociaal-emotionele ontwikkeling van 0-2 jaar. Op deze groep wonen 6 oudere bewoners die functioneren op ernstig verstandelijk beperkt niveau. Een veel voorkomend ziektebeeld is dementie. Zij ontvangen zowel begeleiding als verzorging op de woongroep. De bewoners hebben ondersteuning nodig bij algemene dagelijkse levensverrichtingen. Daarnaast is er op de woongroep aandacht voor een betekenisvol dagritme. Dit betekent dat aangesloten wordt bij de bewoner en dat hij of zij ruimte krijgt om nieuwe ervaringen op te doen.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

  • Een vakgerichte opleiding op minimaal niveau 4;
  • Bereid om in onregelmatige diensten te werken, waaronder nacht- en weekenddiensten.

Dit krijg je er voor terug

  • De mogelijkheid tot scholing, 2 keer per jaar;
  • VOG regelen wij en de kosten nemen wij voor onze rekening;
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT, afhankelijk van de inmiddels door jou opgedane werkervaring;
  • Prettige en open communicatie met Operando;
  • Identiteitsgebonden werkomgeving;
  • Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes. Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten.


Geïnteresseerd geraakt in deze vacature? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Amelie of Ilse en er zal snel contact met je opgenomen worden. 06-8689 0741/ info@operando.nl. Wellicht tot snel!