Persoonlijk begeleider  16 – 32 uur per week

Jij vindt het belangrijk om de kwaliteiten van een ander te versterken om ze zo in beweging te krijgen. Als persoonlijk begeleider help je cliënten die kampen met verschillende problematiek. Je werkt met een persoonlijk begeleidingsplan, opgesteld vanuit de HSR-methodiek. Hierbij werk je samen met collega woonbegeleiders en waar mogelijk met vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Een afgeronde relevante HBO opleiding richting Social Work / Pedagogiek of MBO- Begeleider specifieke doelgroepen NIV4, ervaring in psychiatrie/ verslavingszorg heeft
  • Meerdere jaren werkervaring heeft in het werkveld (ervaring met GGZ, LVB en autisme en/of forensische zorg is een pré)
  • Doortastend is en flexibel is met veranderingen in de hulpvraag
  • Passie heeft voor het begeleiden van kwetsbare mensen
  • Ervaring heeft met methodisch werken
  • Actief bezig is met het christelijke geloof

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een team met informele sfeer waar iedereen nauw samenwerkt met behulp van dagelijkse gezamenlijke overdrachten
  • Een omgeving waarin er ruimte is om taken die jij interessant vindt op te pakken
  • Een salaris conform de CAO Sociaal Werk Schaal 8, een loopbaanbudget en een individueel keuzebudget. We investeren door middel van trainingen in jou en zorgen dat je als professional kunt blijven groeien.

Over de organisatie

De opdrachtgever waar jij komt te werken biedt op twee locaties beschermd wonen aan. Beide locaties zijn goed te bereiken met het ov of de auto. Hier worden cliënten begeleid die elk hun eigen appartement hebben en zo zelfstandig mogelijk leven. Het doel van de organisatie is om mensen te ondersteunen om hun leven weer op orde te krijgen en perspectief te bieden.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Neem contact met ons op! Bel, mail of stuur een WhatsApp-bericht naar Julia, Jan, Jules of Lucas en stel je vraag. 

06 86865770 of recruitment@operando.nl