Rego Krimpenerwaard

Heb jij passie voor kinderen? Houd jij ervan om je in te zetten voor de optimale groei en bloei van ieder kind? Dan hebben wij een passende baan voor jou in de kinderopvang!

Voor de periode na de zomervakantie zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker BSO voor 2/3 middagen per week.

Dit ben jij

Activiteiten tover je makkelijk uit je hoge hoed. Je creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin een kind zich geliefd weet en veilig voelt. Je zet je in voor de optimale groei en bloei van ieder kind. Je wordt enthousiast van de ontwikkeling van het kind en draagt hierin graag jouw steentje bij. Daarnaast voel jij je verbonden met de visie en missie van Operando. Verder ben jij:

  • In het bezit van een diploma om te werken in de kinderopvang (mbo 3, mbo 4 of hbo) of begeleider specifieke doelgroepen;
  • Flexibel, liefdevol en proactief;
  • Een kei in samenwerken.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een baan waarbij geen één dag hetzelfde is en waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien.

Verder bieden we je:

  • Een salaris conform de CAO VVT afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Een afwisselende en uitdagende werkplek;
  • Laagdrempelig contact met Operando;
  • Een identiteitsgebonden werkomgeving.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Je komt te werken bij een kinderopvanglocatie in de regio Krimpenerwaard die werkt vanuit christelijke normen en waarden. Jouw kwaliteiten en initiatieven zijn belangrijk binnen deze organisatie.

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Julia, Sarah of Lucas en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212 of recruitment@operando.nl.