Meewerkend teamleider met lef!

Regio Hoeksche Waard

Ben jij een geboren leider en wil je jouw talenten inzetten om de zorg voor de kwetsbaren in onze samenleving te verbeteren? Ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om met een groep bewoners met een verstandelijke beperking en een intensieve begeleidingsbehoefte te werken?

Dan ben jij diegene die wij zoeken!

Wij zijn op zoek naar een teamleider die leiding kan geven aan een team en intensieve begeleiding kan bieden aan de bewoners. Na een periode van inwerken en het volgen van een opleiding/training kun je aan de slag als meewerkend teamleider. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg, het functioneren van je collega’s binnen het team en voor goede zorg en begeleiding van de bewoners. Want de bewoners hebben jouw onvoorwaardelijke ondersteuning hard nodig om hun dagelijkse leven vorm te geven.

Waar kom jij te werken?

Bij een christelijke zorginstelling in Puttershoek. Zij bieden intensieve zorg voor wonen, leren en werken. Er heerst een ontspannen en transparante sfeer.  De reformatorische identiteit is de basis in alles.

Wat kun je verwachten van Operando?

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, juist in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een welzijnsgericht diploma van min. Niveau 4 en je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Lef en vertrouwen in je eigen kunnen en dat van anderen, je bent sensitief, responsief en emotioneel stabiel;
  • Een cliëntgerichtheid instelling, kan goed samenwerken en denkt in mogelijkheden;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.
  • (belijdend)lid van een van de reformatorische kerken.

Wat bieden wij je?

  • Een salaris in schaal 45 van de CAO VVT; ORT en reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende functie;
  • Het aantal contracturen is bespreekbaar;
  • Een leuke werkplek met gezellige collega’s;
  • Laagdrempelig contact met je werkgever.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212.