Meet the team:

Lisanne

Ons team op kantoor is weer helemaal compleet met de komst van Lisanne. Dat is weer een goede reden om een ‘Meet the team’- blog te schrijven!

De kleine dingen in het leven waarderen en dankbaar zijn voor alles

Lisanne is 31 jaar jong en heeft als grootste hobby korfbal. Ze woont in Zwijndrecht in haar mooie huisje, en ze is helemaal verliefd op haar groene bank! Lisanne is gek op de kleur groen, die vind je dan ook echt terug in haar huis. Het allerliefste is ze bezig met eten of slapen. Eigenlijk vindt Lisanne alles lekker behalve de Hollandse pot maar het allerlekkerst vindt ze pasta met heel veel Parmezaanse kaas, eigenlijk Parmezaanse kaas met pasta dus. Lisanne omschrijft zichzelf als een sociaal persoon die snel het initiatief neemt. Ze is een boekenwurm en een serie-verslinder (haar eigen woorden hoor!). Lisanne is gek op koken, eigenlijk nòg gekker op het opeten ervan. Samen met vriendinnen wandelen of toeren met de auto (gehoorbescherming heb je dan wel nodig want Lisanne vertelt dat er dan keihard wordt meegezongen met hun favoriete liedjes). O en weet je wat ook nog een hobby van haar is? Boodschappen doen!

Lisanne is echt een natuurmens en zou daarom ook graag meer van de wereld willen zien. Portugal is een leuke vakantiebestemming waar je Lisanne dan ook regelmatig kon vinden de afgelopen jaren. Italië staat nog op haar wensenlijst, het land van de pasta. Hoe kan het ook anders?! Lisanne wordt blij van nieuwe kennis opdoen en wil graag groeien en ontwikkelen. Daarom is ze tijdens haar werk in de gehandicaptenzorg begonnen met de opleiding Psychologie. Na het behalen van deze opleiding wilde Lisanne er ook wat mee gaan doen, vandaar dat ze nu bij Operando werkt! Lisanne is een nieuwsgierig persoon en ze zal dan ook niet snel oordelen. Ze vindt het leuk om veel verschillende mensen te leren kennen, te kijken wat hun drijft in het leven en waar zij hun mee kan helpen. Lisanne vertelt dat het gedrag van mensen haar inspireert: “waarom doen ze wat ze doen” of “waarom reageren zij zo”. Wat ze vooral dan interessant vindt is hoe ze met haar manier van reageren gedrag kan beïnvloeden of ombuigen.

Lisanne wil graag de kleine dingen in het leven waarderen en dankbaar zijn voor alles wat ze heeft. Vroeger had ze een bucket-list maar ze merkte dat ze hierdoor heel erg bezig was met wat ze niet had. Voor Lisanne is het nu belangrijk om zich te focussen op wat ze wel heeft! Ze wil heus nog wel wat dingen gaan doen en daar wil ze ook wel wat voor doen om het te behalen maar ze wordt niet gelukkig van het idee dat ze nog heel veel moet doen. Lisanne kan echt genieten van de kleine dingen bijvoorbeeld van het spel van een kind, die puurheid brengt een glimlach op haar gezicht. Of lekker in de zon op een terrasje met een spa rood, hopelijk mag dat snel weer.

Ze voelt zich als een vis in het water als recruiter

Via de moeder van Lisanne kwam haar CV terecht bij een recruitment bureau in Hendrik- Ido- Ambacht. Dit bureau was op zoek naar mensen met ervaring in recruitment en dat had Lisanne nog niet. Gelukkig dachten ze bij het recruitment bureau aan Operando, want daar stond op dat moment een vacature open voor Recruiter. Zij stuurden de CV van Lisanne door naar Operando. Als snel ontving Lisanne een mail van Mariska waarin ze werd uitgenodigd voor een gesprek. Om een lang verhaal kort te maken, Lisanne was zo enthousiast dat wij haar heel graag als collega wilden! Ze omschrijft zichzelf als een fanatieke, vrolijke en enthousiaste collega. Wat ze toevoegt aan het team is dat ze snel iets vanuit een ander perspectief bekijkt en probeert om positief kritisch te zijn. Lisanne houdt erg van praten dus ze voelt zich als een vis in het water als recruiter. Gesprekken voeren met sollicitanten, op beurzen staan of langs nieuwe organisaties gaan om Operando voor te stellen is haar op het lijf geschreven!