Meet the team #4: Lenneke Meet the team #4: Lenneke

v.l.n.r.:
Jarno, Annelies, Christa, Lenneke
Vera, Talitha

Na Annelies, en haar zoon Jarno, is Lenneke de langstzittende collega bij Operando. Zij is ook degene die het meeste contact heeft met onze collega’s en opdrachtgevers. Waarschijnlijk weten jullie dan ook allemaal wel wie Lenneke is. De hoogste tijd dus om meer over haar te weten te komen!

‘De manier waarop kinderen naar de wereld kijken inspireert mij, zo puur, onbevangen en speels.’

Lenneke is 23 jaar oud en sinds 2017 getrouwd met, naar eigen zeggen, de liefste man van de wereld. Hoewel iedereen die getrouwd is met een man dit in twijfel zal willen trekken, kan ik jullie garanderen dat ze echt een superleuk stel zijn en perfect bij elkaar passen. Ze wonen samen in Groot-Ammers waar ze graag tijd doorbrengen met vrienden en familie. Lenneke maak je onwijs blij als ze een nieuw restaurantje mag uitproberen. Om eerlijk te zijn grijpt ze elk excuus om niet te hoeven koken met beide handen aan, dus van thuisbezorgd wordt ze net zo blij. Het liefst eet ze loempia, bobotie, carpaccio of een biefstukje. Ik moest glimlachen toen ze vertelde dat ze blij wordt van het inrichten én opruimen van haar huisje. Dat past helemaal bij mijn nette, opgeruimde collega. Een clean-desk-policy op kantoor is dan ook vanzelfsprekend bij Lenneke. Ook geeft ze graag alle bloemen en planten in haar huis de liefde die ze nodig hebben, en nog net een beetje extra. Zou dat door haar zorghart komen?

Lenneke heeft de opleiding Verzorgende IG gedaan, waarna ze een aantal jaren als Verzorgende heeft gewerkt. Toen ze via-via hoorde dat er een plekje bij Operando vrij was gekomen, mocht ze al snel op gesprek komen. Annelies had meteen al door dat ze Lenneke niet moest laten gaan en Lenneke hoefde dan ook niet lang te wachten voor ze hoorde dat ze was aangenomen. Ze werkt 3,5 dag bij ons als intercedent (planner). Het grootste gedeelte van haar werkdag is zij bezig om de open diensten van onze opdrachtgevers op te vullen met onze collega’s. Het leukste aan haar werk vindt ze dat ze zich zo toch in kan zetten voor de zorg en dat ze veel contact heeft met collega’s. Voor haar is het belangrijk om goed te luisteren naar mensen, zodat ze weet wat op dat moment de juiste handeling is. Daarnaast houdt ze ervan om geordend te zijn, dan heeft ze heerlijk overzicht over alles wat er nog moet gebeuren. Ze vindt het fijn om collega’s te helpen en ziet graag resultaten wanneer haar dat lukt. Ze wordt heel blij als de geplande uren weer omhoogschieten. Als ze daarvoor elke dag zou moeten overwerken, maakt dat haar niets uit. Haar werk ziet ze iedere dag weer als een nieuwe uitdaging en daar ligt haar passie. Ze wil dan ook het liefst lekker doorwerken, vergaderen laat ze liever aan ons over. Niet alleen Lenneke, maar wij allemaal hopen dat ze haar talenten nog lang voor Operando mag inzetten.

Na al dat werken slaapt ze op een vrije dag lekker uit en kijkt ze een leuke film. Ze gaat ook graag op de koffie bij haar moeder of spreekt af met vrienden. Een vrije dag sluit Lenneke natuurlijk het liefst af in een restaurantje met een heerlijke verse jus d’orange. Ze wordt geïnspireerd door kinderen, die kijken zo puur en direct naar de wereld om zich heen. Zonder masker en zonder woorden in te slikken omdat je die misschien beter niet kan zeggen. Hoe hun onbevangen- en speelsheid Lenneke mogen inspireren om ook op die manier naar de wereld om haar heen te kijken. Ze vindt het belangrijk om te genieten van het leven en haar familie en vrienden spelen daar een grote rol in. Daarnaast is het geloof erg belangrijk voor haar, daarom vindt ze het ook prettig om bij een christelijk bedrijf te werken. Hoe fijn is het dat je over het geloof kunt praten als je daar behoefte aan hebt?!

Lenneke is ontzettend blij met het leuke team dat we nu hebben op kantoor en de leuke tijd die we met elkaar doorbrengen! Wisten jullie al dat Lenneke ontzettende goed kan bowlen? Dat hebben we gemerkt tijdens ons personeelsuitje in juni, waar ze ons allemaal inmaakte! De strikes vlogen ons om de oren!

‘Lenneke is erg trouw en heeft hart voor haar werk. Ze is een zacht en liefdevol persoon, maar laat je niet voor de gek houden, ze heeft ook echt wel een dosis pit in zich. Het klinkt wel een beetje als een hond, zoals ik haar omschrijf.  Als Lenneke een dier zou zijn, was ze een hond. Ze is altijd enthousiast om iets nieuws te leren. Blaffende honden bijten niet, Lenneke zal je niet snel horen blaffen, maar pas op voor die scherpe tanden haha. Ze is ook trots op haar werk en haar prestaties, dat is zo leuk aan haar. Meestal is ze bescheiden en kritisch op zichzelf, maar als ze iets behaald heeft weet ze dat ook goed te vieren. Je ziet haar steeds verder ontwikkelen, mooi om te zien dat ze in een relatief korte tijd al zo veel geleerd heeft en echt niet meer weg te denken is bij Operando! Ik werk graag met Lenneke samen, ik help haar vaak met de planning en we hebben ook wel eens samen op een beurs gestaan. De kletspraatjes die we tussendoor hebben maken het werken met haar leuk. Ik wil je dan ook bedanken voor je motivatie en gezelligheid, Lenneke!’

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *