Verzorgende en Verpleegkundige – Ameide

24 uur per week

Voor deze locatie in Ameide zijn wij op zoek naar meerdere personen met een echt hart voor de ouderenzorg. Er zijn verschillende functies beschikbaar op verzorgende en verpleegkundige niveau voor een periode van minimaal 3 maanden. Werk jij graag nauw samen met je collega’s, maar ben je ook in staat om zelfstandig te werken, ben jij optimistisch, enthousiast en kun jij je vinden in de protestants-christelijke identiteit van deze organisatie? Lees dan snel verder!

Waar kom jij te werken?

In dit moderne gebouw zijn verschillende afdelingen te vinden. Ruime appartementen, maar ook kleinschalig wonen is hier gevestigd. In het gebouw zijn meerdere faciliteiten te vinden zoals een winkeltje, kapper, restaurant en bibliotheek, welke hopelijk snel de deuren weer mogen openen! Naast dit alles wordt er ook zorg aan huis geleverd in verschillende deelgemeente in de omgeving. Deze organisatie staat naast betrokkenheid en gezelligheid op de werkvloer, ook voor kwaliteitsgerichte zorg. Je gaat werken conform een wisselend rooster, ochtenddiensten, avonddiensten maar ook in de weekenden dus flexibiliteit is van belang.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Wat vragen wij van je?

  • In het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Flexibel inzetbaar;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar (minder uren is bespreekbaar);
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Meerdere plekken op een leuke locatie in de ouderzorg;
  • Een fijn salaris met ORT: Je wordt ingeschaald naar je functie en ervaring conform de cao VVT;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Druk op solliciteer en laat je gegevens achter. Een van onze recruiters Amelie of Mariska neemt binnen 2 werkdagen contact met je op. Of stuur een mail naar info@operando.nl.