Medewerker Hulp bij huishouden

Veluwe

Als Hulp in het Huishouden ziet jouw dag er zo uit

Vind jij het leuk om net dat stapje extra te doen voor de cliënt om zo het verschil te maken? Wij zijn voor een organisatie op de Veluwe op zoek naar enthousiaste medewerkers voor hulp in de huishouding.

De cliënten kunnen zelf het huishoudelijk werk niet of niet meer volledig uitvoeren. Samen met de cliënt bespreek jij wat er gedaan moet worden en toont hierin initiatief. Afspraken leg je vast in een zorgplan. Daarnaast signaleer je hoe het met iemand gaat en zet je eventuele vervolgstappen.

Waar kom jij te werken?

Bij een zorginstelling die liefdevolle zorg biedt waarbij zij dicht bij hun cliënten willen staan en dit doen zij vanuit de christelijke identiteit.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdag.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met zorgorganisaties met een christelijke identiteit door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact hebben wij hoog in het vaandel, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Je kunt zelfstandig werken
Ervaring met het verlenen van huishoudelijke hulp in thuissituaties is een pré
Het is belangrijk dat jij jezelf herkent in de christelijke identiteit van de organisatie en leeft en werkt vanuit deze overtuiging.

Dit krijg je er voor terug

Marktconform salaris
Het aantal uren dat je wil werken is bespreekbaar
Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
Prettige en open communicatie met Operando
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!