Marketing Communicatie Medewerker

met enkele recruitment taken
– 24 uur per week –

Ha creatieve collega! Gaat jouw hart sneller kloppen van Indesign of Illustrator? Weet je hoe je optimaal gebruik kunt maken van de algoritmes van Instagram, Facebook en LinkedIn en zit jij vol met nieuwe ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een collega met ervaring binnen marketing en communicatie.

Zo ziet jouw functie eruit

Op maandagochtend gaat de telefoon, jouw collega op de planning krijgt een detacheringsaanvraag bij een opdrachtgever open. Je collega op recruitment gaat gelijk aan de slag om een vacaturetekst te schrijven en te plaatsen op de website van Operando. Aan jou de taak om te zorgen dat deze vacature op de sociale media wordt verspreid en dat heel Nederland zich aangesproken voelt door jouw post! Samen met je collega’s zoek en vind je de juiste match voor deze detacheringsaanvraag.
Daarna ga je aan de slag met het uitvoeren van projecten en ondertussen houd je ook de sociale media in de gaten. Je regelt dat er steeds een nieuwe advertentie is die jij verspreid naar verschillende bladen en kranten. Verder blijf je zoeken naar nieuwe plekken om te adverteren. Daarnaast houd jij je bezig met het plannen van beurzen en organiseer je de leukste Operando Events. Je herschrijft het marketingplan en je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Dit doe je vol overgave, enthousiasme en ondernemerschap.
Recruitment taken: Samen met jouw collega Recruiter zal je sparren om de beste strategie te bepalen. Jullie zorgen ervoor dat er op creatieve manieren de juiste kandidaten worden geworven, kun je zelf intakegesprekken voeren en zal je ook vacatures schrijven.

Ben je er klaar voor?

Als Marketeer bij Operando

 • Ben je een belangrijke spin in het web en ben je in staat snel te handelen;
 • Ben je heel creatief en weet je jezelf steeds te vernieuwen;
 • Ben je ondernemer in je vak (marketing/ communicatie);
 • Krijg je de mogelijkheid om te blijven leren en jezelf voortdurend te verbeteren;
 • Ben je communicatief sterk en onderhoud je jouw contacten. Natuurlijk werk je nauwkeurig en voltooi jij de leukste projecten;
 • Ondersteun je de collega’s van recruitment en planning in hun werkzaamheden.

Dit heb jij in huis

 • Teamspirit en enthousiasme;
 • Een zelfstandige werkhouding: initiatief, niet bang om fouten te maken, prioriteiten stellen en besluiten nemen, daar draai jij je hand niet voor om;
 • Ondernemerschap: je kunt hoofd- van bijzaken scheiden tijdens klantgesprekken, durft je eigen plan te trekken, gaat recht op je doel af en neemt verantwoordelijkheid;
 • Een flexibele instelling;
 • Bij voorkeur 1 jaar marketingervaring (mag ook via een bijbaan of stage).

Dit is Operando

Operando is werkzaam in de zorgsector met leuke klanten én een gezellig team. Wij werken voornamelijk voor organisaties met een christelijke identiteit, dit is ons specialisme en onze kracht. Persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en ruimte voor ondernemerschap vinden we belangrijk. Wij werken vanuit een sterke teamspirit: met z’n allen de schouders eronder; samen werken aan succes. Het resultaat? Tevreden opdrachtgevers en medewerkers en daar zijn we natuurlijk trots op!

Jouw thuisbasis is het Operando kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht en je gaat deel uit maken van een jong, gezellig en gemotiveerd team, waarin je veel samenwerkt met verschillende collega’s. Operando is een jonge, energieke club van positief ingestelde doeners die van afwisseling en uitdaging houden. Mensen die gewend zijn om hard te werken, maar ook altijd in zijn voor humor en gezelligheid. Vrijheid en vertrouwen staan centraal in ons team. We verzetten bergen werk en vullen elkaar goed aan. Kom jij ons team versterken met jouw kwaliteiten? Om nog meer voor elkaar te krijgen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daar doen we het voor!

Kort samengevat

Kom jij bij ons werken? Dan kun je rekenen op:

 • Een marktconform salaris, vrije dagen en vakantiegeld;
 • Een jong, fris en gezond bedrijf met een goede werksfeer;
 • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen;
 • Een afwisselende baan;
 • Een fijne, professionele en stimulerende werkomgeving in ons gloednieuwe kantoor;

Een enthousiast en ondernemend team waar je met open armen wordt ontvangen!

Ben jij de nieuwe collega die samen met ons wil bouwen aan Operando? Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV uiterlijk woensdag 16 juni. Deze kun je sturen naar info@operando.nl.

Heb je nog aanvullende vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op telefoonnummer 085 0645210 of mail naar info@operando.nl.