Ha innovatieve zorgheld,

Ben jij op zoek naar een uitdagende en verantwoordelijke baan met een bijzondere doelgroep waarbij je iedere dag met een glimlach naar je werk gaat? Waar jij je kennis niet alleen kunt verdiepen en verbreden maar ook kunt delen? Dan is werken in het landelijke expertisecentrum op het gebied van Korsakovzorg wat voor jou!

Dit ben jij

Zorgen zit in je DNA en je tilt je zorgskills graag naar een hoger niveau. Je vindt het belangrijk om methodisch te werken en hecht waarde aan kwaliteit van zorg. Je vindt het interessant om je te verdiepen en verbreden in je vak en bent geïnteresseerd in het syndroom van Korsakov. Je beweegt makkelijk mee met de laatste innovaties en uitdagingen. Daarnaast vind je het mooi om je kennis te delen en stagiaires en collega’s te begeleiden tot zorgprofessional.

Verder ben jij:

 • In het bezit van een diploma Verpleegkundige;
 • Bevoegd en bekwaam in het uitvoeren van de verpleegtechnische handelingen en klinisch redeneren gaat je makkelijk af;
 • Je beweegt makkelijk mee met de laatste innovaties en uitdagingen;
 • Leergierig ingesteld en je staat vooraan als er iets nieuws geleerd kan worden.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een baan waarbij geen een dag hetzelfde is en waarbij je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontplooien.

 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een uitdagende en dynamische werkomgeving;
 • Boeiende werkplek op een leerwerkafdeling waar jij je kennis kunt overdragen op nieuwe stagiaires en/of leerlingen;
 • Werken in een team van actieve, toegewijde zorgprofessionals;
 • Werken in een innovatieve organisatie;
 • Persoonlijk contact met Operando.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Wist je dat het landelijk expertisecentrum tot de wereldtop van instellingen voor Korsakov behoort? Er zijn veel ontwikkelingen en innovaties gaande binnen deze locatie en onderzoek doen is aan de orde van de dag. Binnen het expertisecentrum is persoonsgerichte zorg een belangrijk speerpunt. Op alle afdelingen is een vaste structuur heel belangrijk. Het leveren van maatwerk staat daarbij centraal. Bij het doorlopen van het gehele cyclische verpleegkundige proces worden bewoners geobserveerd en begeleid naar huis of een passende plek in het verpleeghuis. De mens staat centraal en vanuit een holistische mensvisie wordt er passende zorg geboden. Op alle onderstaande afdelingen is het van belang dat er gewerkt wordt volgend een vaste methodiek en structuur.Er zijn drie verschillende specialistische afdelingen:

 • Observatie- en screeningsunit: hier worden mensen opgenomen en geobserveerd bij wie een vermoeden van het syndroom van Korsakov is. De leeftijden kunnen verschillen van 35-70 jaar oud. Het is een dynamische afdeling waar elke dag weer anders is. Omdat het kortdurende zorg betreft zijn de bewoners maximaal vijf maanden op de unit. Hierdoor is afwisseling op je werkplek gegarandeerd!
 • Transfer unit: dit is de instroom- en doorstroomunit als onderdeel van de observatie- en screeningsunit. Deze unit is een tussenoplossing voor als er nog geen plaats is op de observatie- en screeningsunit. Op deze afdeling worden de mensen begeleid voor een mogelijke terugkeer naar huis. Vaste structuur is hierbij erg belangrijk.
 • Twee afdelingen voor langdurige zorg: deze twee afdelingen zijn gericht op bewoners die permanent opgenomen zijn binnen deze locatie. Hier verblijven voornamelijk bewoners waarbij sprake is van comorbiditeit.

Krijg jij een glimlach op je gezicht en voel jij je energiek en enthousiast na het lezen van deze vacature? App, mail of bel ons voor 15 april 2022.

Groetjes,

Ilse, Jantina en Marlène

Recruiters Operando.