Helpende Nachtdiensten Gouda

16-32 uur

Als Helpende ziet jouw nacht er zo uit

Er is een chronisch tekort aan zorgpersoneel en de kwetsbaren hebben onze hulp hard nodig. Daarom zou je van zeer grote waarde kunnen zijn op deze afdeling. Als Helpende ben jij er o.a. voor de verzorging van de cliënt door hen te ondersteunen met de ADL, je stimuleert de zelfredzaamheid en je voelt precies aan waar extra hulp bij nodig is. De extra aandacht die er nodig is bij de cliënt geef jij gerust door een luisterend oor te bieden, te signaleren wat goed gaat bij de cliënt en wat eventueel verslechterd, maar ook door een fijn kletspraatje te houden. Want de cliënt staat centraal. Jouw werktijden zijn van 23.00 uur tot 07.00 uur.

Waar kom jij te werken?

Reis je met het OV, dan is de locatie goed bereisbaar want de opdrachtgever zit vlak bij het station.
Het kleinschalig wonen biedt 24u zorg aan de cliënten met als uitgangspunt de cliënt zo veel mogelijk thuis te laten voelen. Je collega’s bestaan uit verpleegkundigen, mantelzorgers en vrijwilligers die je graag ondersteunen in je functie. Samen als team geef je de beste zorg aan de cliënt. De identiteit van het woonzorgcentrum is gereformeerd.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Een diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2
Bij voorkeur ben jij 8 tot 10 nachten beschikbaar per maand
Als vrouw heb je er geen problemen mee om in een rok te werken vanwege de gereformeerde identiteit.

Dit krijg jij er voor terug

€1850 tot €2250 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT schaal 25) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
√ Prettige en open communicatie met Operando
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
 Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
 Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.

Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. Misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Marijke: ”Operando staat echt achter me”