HBO-V diploma inzetten in de thuiszorg?

Regio Alblasserwaard

Heb je er wel eens over nagedacht om na het behalen van je Verpleegkundige HBO-opleiding aan het werk te gaan in de ouderen- en thuiszorg? Dat biedt meer uitdaging dan je misschien in eerste instantie zou denken, zeker binnen deze leuke functie! Je bent verantwoordelijk voor het (her)indiceren van de wijkverpleging, wat inhoudt dat je huisbezoeken en intakegesprekken voert met nieuwe cliënten. In deze functie ben jij hét aanspreekpunt. Zowel voor medewerkers van het team wijkverpleging als voor huisartsen en ziekenhuizen etc. Je bent EVV en aanspreekpunt voor familie/naasten van de cliënt. Maar daarnaast werk je ook aan het bed en voer je verpleegtechnische handelingen uit.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma;
  • Je bent in elk geval in de periode van januari-juni 2020 beschikbaar;
  • Je ben bij voorkeur voor 32 uur per week inzetbaar;
  • Je kunt leidinggeven aan een team en medewerkers coachen;
  • Je kunt overzicht bewaren en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Een marktconform salaris: je komt in schaal 50 van de cao VVT (uurloon tussen €15,77 – €22,89) en je reiskosten worden vergoed;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *