Snel de slag in de gehandicaptenzorg?

Kesteren

Ben jij een topper in de gehandicaptenzorg die signalen waarneemt en hier adequaat op reageert? En kan jij snel beginnen met werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op een groep waarvan de bewoners een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking hebben. Bij enkelen is er sprake van onderliggende problematiek, zoals een autismespectrumstoornis, TSC of MLD. Daarnaast is er sprake van lichamelijke beperkingen. Je ondersteunt de bewoners in hun dagritme en af en toe verricht je een verpleegtechnische handeling. Jouw grootste drijfveer is om aansluiting te vinden op de levensbehoeften van de bewoners en er zo voor te zorgen dat zij zich zo goed mogelijk voelen. Door te werken vanuit de ASBM-visie laat jij de bewoners het gewone leven ervaren. Sensorische integratie is jou niet vreemd en dit pas jij dan ook met gemak toe.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Operando is een uitzendbureau in de zorg en werkt met christelijke normen en waarden. We werken samen met christelijke zorginstellingen door bijna heel Nederland. Persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk, even een appje of een telefoontje is heel gezellig! Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent en doen daar ons uiterste best voor. Flexibel werken zoals jij dat wil, je werk combineren met je studie of gezin, alles is mogelijk. Wil jij je graag blijven ontwikkelen? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien als zorgprofessional en als persoon.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een sociaal agogische of een zorg diploma vanaf niveau 3;
  • Je bent per direct beschikbaar tot eind augustus;
  • Je ben voor ongeveer 16 uur per week inzetbaar;
  • Je kunt werken via de ASBM-visie en weet hoe je sensorische integratie toe moet passen;
  • Je hebt kennis van ernstige verstandelijke beperkingen en onderliggende problematiek;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Op basis van je ervaring en opleiding schalen wij je in vanaf schaal 35 t/m schaal 45 van de CAO VVT;
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere  vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Mariska of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212.