Flexibele Verzorgende IG gezocht!

Capelle aan den IJssel

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG die voor 24-32 uur per week wilt werken op een mooie locatie in Capelle aan den IJssel. Je zal wisselende diensten draaien en door het grote aantal uren wat je daar zal werken voel jij je snel onderdeel van het team. Je draagt zorg voor kwetsbare ouderen die erg blij zijn met jou als vast gezicht in het team! Wil jij je inzetten voor onze oudere medemensen en onderdeel worden van een leuk en gezellig team? Lees dan snel verder.

Sandra over Operando

Sinds ik als zzp’er via Operando werk, ben ik bij veel verschillende christelijke zorginstellingen geweest. De ene past beter bij je dan de andere en wanneer ik een luisterend oor nodig had, dan stond het hele team van Operando klaar om naar mij te luisteren. Dat vind ik heel fijn. Ik werk vooral op PG-afdelingen. Daar kan ik helemaal mezelf zijn, omdat ik er kan zorgen voor mensen die niet meer in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. Ook weet ik dat ik Christus vertegenwoordig op mijn werk, dit zijn allemaal dingen die ervoor zorgen dat ik nooit (maar ook echt nooit) met tegenzin naar mijn werk ga. Ook de bijeenkomsten die Operando organiseert om ons als zorgpersoneel (en ook het kantoorpersoneel) bij elkaar te brengen maken dat ik echt kan spreken van werkgeluk. Helaas vanwege Corona zijn de bijeenkomsten van dit jaar geannuleerd, maar ik geloof dat er betere tijden komen.

Wat vragen we van je?

– Je bent een Verzorgende IG en je verpleegtechnische vaardigheden zijn up-to-date;

– Je bent in het bezit van eigen vervoer;

– Je hebt een cliëntgerichte instelling, kan goed samenwerken en denkt in mogelijkheden;

– Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden we je?

– Een salaris in schaal 35 van de CAO VVT; ORT en reiskostenvergoeding;

– Een leuke functie waar jij echt het verschil kan maken;

– Een gezellige werkplek waar je gelijk kan beginnen;

– Laagdrempelig contact met je werkgever.

Heb je nog vragen, dan kun je het best contact opnemen met onze recruiter Mariska via info@operando.nl of door te bellen/appen naar 06-86848212.

Ben je enthousiast geworden? Dan komen we graag met jou in contact! Reageer via de onderstaande button.