24 uur 

Ben jij communicatief sterk en kan je goed op cliënt niveau samenwerken met organisaties en bedrijven? Kan jij zowel zelfstandig als in teamverband werken en woon jij in regio Harderwijk? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou.  

Dit ben jij

Een enthousiast persoon die proactief handelt en kan vinden en verbinden. Je bent een zelfstandig ondernemer (zzp’er) en stemt in met de christelijke visie van de zorginstelling.  

Verder ben jij:  

  • In het bezit van HBO-diploma Social Work (of vergelijkbare opleiding).
  • Geïnteresseerd in het motiveren van mensen tot passende zorg en activering.
  • Ondernemend en pro-actief.
  • In staat om samen te werken met organisaties en bedrijven op cliënt niveau.
  • In staat om grenzen aan te geven.  

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden je een opdracht waarbij geen een dag hetzelfde is. Je brengt het bedrijf onder de aandacht bij relevante instanties en organisaties en onderhoudt contacten. Daarnaast zoek je en vindt je lokale initiatieven en benut deze in het belang van de organisatie. Samen met de cliënt ga je op zoek naar passende zorg. Je adviseert en begeleidt bij complexe vraagstukken en je bent preventief bezig om instroom in de maatschappelijke opvang te voorkomen.  

Verder bieden we je:  

  • Een afwisselende en uitdagende werkplek.
  • Persoonlijk contact met Operando.
  • Een identiteitsgebonden werkomgeving.
  • De mogelijkheid om mee te denken over de invulling van je rol.

Blik op jouw toekomstige zorgomgeving

Deze zorgorganisatie zorgt ervoor dat vastgelopen mensen ondersteund worden om hun leven weer op orde te krijgen. Ze leren om relaties aan te gaan, op eigen benen te staan en de juiste keuzes te maken. Dankzij de vrijwilligers en medewerkers krijgen deze mensen perspectief in hun leven, doordat hen praktische begeleiding en een luisterend oor wordt geboden. De christelijke drijfveer van de medewerkers staat hierin centraal en draagt bij aan het waarmaken van de visie van het bedrijf.  

Operando

Operando

Operando werkt met christelijke zorgorganisaties in een groot deel van Nederland. De christelijke identiteit is voor ons van grote waarde. Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact de basis is van onze samenwerking. Daarom investeren wij in een persoonlijke relatie om jou te leren kennen en zoeken wij een werkomgeving die bij jou past. 

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Sarah, Lucas of Julia en zij zullen snel contact met jou opnemen.  
Bel naar 06-86848212 of mail naar recruitment@operando.nl.