Coördinator in de zorg

Regio Molenlanden en Vijfheerenlanden

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen jouw werkveld? Vind jij het geen probleem om je handen flink uit de mouwen te steken en tegelijkertijd ook leiding te geven aan een team? Dan is deze functie wellicht wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een Verzorgende IG of een verpleegkundige met de droom om daarnaast coördinator in de ouderenzorg te worden. Als coördinator ben jij verantwoordelijk voor het goed functioneren van het team of teams waar jij de leiding over hebt. Je bent een enthousiast en zelfstandig mens, met het vermogen om jouw collega’s te motiveren en te stimuleren. Je vindt het leuk om leiding te geven en jouw teamleden te begeleiden en te coachen waar nodig. Naast het leidinggeven, werk je zelf ook mee in de zorg; een perfecte afwisseling dus!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hun normen en waarden te respecteren. Persoonlijk contact staat bij ons centraal; wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Ook vinden wij het erg belangrijk dat jij met plezier aan het werk bent. Jouw werk bij Operando is uitstekend te combineren met je opleiding of je gezin, want je kunt jouw diensten zo flexibel inplannen als dat jij dat wilt en zo werk doen wat jij echt leuk vindt! Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij ook! Wij bieden jou bij Operando verschillende (bij)scholingen aan en stimuleren jou ook om je te blijven ontwikkelen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent minimaal in het bezig van een Verzorgende IG diploma;
 • Je bent per direct minimaal 24 uur beschikbaar;
 • Ervaring als leidinggevende binnen een team is een pré;
 • Je kunt leidinggeven aan een team en medewerkers coachen;
 • Je kunt overzicht bewaren en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

 • Een eerlijk salaris: je komt in schaal 35 tot schaal 50 van de cao VVT, afhankelijk van je opleiding en werk;
 • Een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van scholing en cursussen;
 • Je kunt bij ons in de flexpool blijven werken;
 • Werken bij een persoonlijke organisatie met een christelijke identiteit;
 • Een betrouwbare en op kwaliteit gerichte werkgever.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.