Coördinator huishouding en linnenkamer

Regio Molenlanden

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw zorg carrière? Heb jij altijd al een droom gehad om leiding aan een team te geven en hierin te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG of verpleegkundige met de ambitie om te groeien als coördinator in de linnenkamer en voor de huishouding in de ouderenzorg. Met de rol als coördinator heb jij de verantwoordelijkheid om leiding te geven aan 1 of meerdere teams. Je bent gericht op kwaliteit en je haalt het beste in mensen naar boven. Motiveren en opbouwende kritiek geven is voor jou niet onbekend. Zelf steek je ook graag de handen uit de mouwen en help je het team daar waar nodig is. Er is op de huishouding en linnenkamer altijd wel wat te doen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

 • Je bent minimaal in het bezig van een Verzorgende IG diploma;
 • Je bent per direct minimaal 24 uur beschikbaar;
 • Ervaring als leidinggevende binnen een team is een pré;
 • Je kunt leidinggeven aan een team en medewerkers coachen;
 • Je kunt overzicht bewaren en bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen;
 • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

 • Salaris: je komt in schaal 35 tot schaal 50 van de cao VVT, afhankelijk van je opleiding en werk
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer;
 • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
 • Je kunt bij ons in de flexpool blijven werken;
 • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.