Begeleider Nachtdiensten

Kesteren

Als Begeleider ziet jouw dag er zo uit

Als Begeleider heb je ’s nachts, samen met je andere collega’s, zorg voor alle cliënten in Kesteren. Je komt daarom op alle woongroepen, maar je zal vooral werkzaam zijn op de 4 intensieve zorggroepen.

Waar kom jij te werken?

Samen met een zorgdeskundige en een collega die de camera’s bewaakt ben je verantwoordelijk voor de nachtzorg van locatie Kesteren en heb je toezicht op de buitenlocaties.

Vanuit onze visie proberen we de cliënten een menswaardig en een betekenisvol bestaan te bieden. Dat geldt ook voor de nachtzorg. Dag en nacht werken we aan ‘herstel en behoud van het gewone leven’. Ook gedurende de nacht ben je actief aan het begeleiden in de hulpvraag van de cliënt om te ondersteunen. We zien gedragingen van cliënten in de nacht als een uiting van onderliggende onvervulde behoeften wat als jou de taak geeft om deze te begrijpen.

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Trotse eigenaar van een BHV-diploma en je kunt eerste hulpverlenen (o.a. hulp bij verslikking en reanimeren)

Dit krijg jij er voor terug

€2133 tot €3264 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) met daarbij je ORT en reiskosten indien van toepassing
 VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
 Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
√ Prettige en open communicatie met Operando
 Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
 Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
√ Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.


Geïnteresseerd geraakt? Bel, mail of stuur een whatsappbericht naar Amelie of Ilse en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-8689 0741/ info@operando.nl. En misschien tot snel!


Wat zeggen andere medewerkers over Operando?
Sandra: “Ik vind het heel erg prettig omdat ik kan werken wanneer het mij uitkomt”