Activiteitenbegeleider omgeving Gouda

16 uur per week

Als activiteitenbegeleider geef jij een zinvolle dagbesteding aan de ouderen. En tegelijkertijd ontlast jij de mantelzorgers in jouw omgeving. Jouw bijdrage is enorm waardevol.

Waar kom jij te werken?

Jij komt te werken bij een dagbesteding voor ouderen met een beginnende dementie. Jij draagt bij aan leuke activiteiten aan de ouderen om hen een fijne tijd te geven en om de mantelzorgers te ontlasten. Je kunt denken aan een quiz, muziek, spellen, samen lezen of zingen. De activiteit is afgestemd op de behoefte van de cliënt. Kortom, een leuke ontspannende functie waar je plezier mag hebben!

Wil je eerst een sfeerimpressie? Dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor eventueel een meeloopdagje.

Waar staat Operando voor?

Operando werkt met Christelijke zorgorganisaties door bijna heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Persoonlijk contact vinden wij enorm belangrijk, ook in deze huidige bijzondere tijd. Op ons kantoor hebben wij de mogelijkheid om de gestelde maatregelen na te leven en hebben wij genoeg ruimte om tijdens de gesprekken 1,5 meter afstand te behouden. Mocht je dit niet prettig vinden, dan kan contact via Skype natuurlijk ook gewoon!

Voor deze functie vragen wij van jou

Jij bent in het bezit van een diploma BSD/ Agogisch werk of een relevante opleiding minimaal niveau 3;
Verantwoordelijkheidsgevoel hebben en vooral veel lol maken.

Dit krijg jij er voor terug

€1960 tot €2270 per maand (afhankelijk van leeftijd en ervaring volgens CAO VVT) en reiskosten indien van toepassing
VOG regelen wij en de kosten nemen wij op onze rekening
Een laagdrempelig kennismakingsgesprek met Operando onder een genot van een heerlijk bakje koffie (of thee als je niet van koffie houdt)
Prettige en open communicatie met Operando
Zomerborrels, kerstevents en andere leuke bijeenkomsten
Informele intervisies 2x in het jaar als jij er behoefte aan hebt
Een leuke kaart met je verjaardag en andere presentjes.

Is dit jouw nieuwe uitdaging of heb je nog vragen? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht naar Ilse of Marlène en zij zullen snel contact met jou opnemen. 06-86848212.