Verpleegkundige Verpleeghuis GGZ – Dordrecht

24 – 32 uur per week

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar meerdere verpleegkundigen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging binnen hun werk als verpleegkundige (mogelijk met extra taken als werkbegeleider). Op deze locatie wonen mensen die niet terecht kunnen in een regulier verpleeghuis. Het is een complexe en uitdagende doelgroep waarbij je lichamelijke verzorging en begeleiding bij psychische en sociaal-maatschappelijke problemen levert. Je voert voorbehouden handelingen uit, coördineert en bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het zorgplan. Je hebt contact met het sociale en zakelijke netwerk van de bewoner en er is een nauwe samenwerking met o.a. verpleegkundige specialisten, ergotherapeuten, psychologen, dietisten en specialisten in de ouderengeneeskunde.

Wat kun je verwachten van Operando?

Ben je al nieuwsgierig waar je komt werken? Je nieuwe werkplek is een verpleeghuis in Dordrecht. Het is een kleine locatie maar juist daarom zijn zij zeer nauw betrokken bij de bewoners en is er een sterke teamgeest. De locatie biedt een plek voor 77 bewoners en is verdeeld over 3 teams. Als je aan de slag gaat word je als verpleegkundige gekoppeld aan één team, dit team levert voornamelijk zorg aan mensen met cognitieve problemen, op consultbasis ben jij beschikbaar voor andere teams. Jij als verpleegkundige kunt dit team zeer goed ondersteunen met jouw vaardigheden en skills.

Wat vragen wij van je?

  • Diploma Verpleegkundige niveau 4 en een geldige BIG registratie. Ook als jij in je laatste jaar zit van je opleiding, kun je reageren op deze vacature;
  • Kennis van en affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent een betrokken christen en kunt vanuit deze levensovertuiging de doelstelling van deze organisatie onderschrijven.

Wat bieden wij je?

  • Een tijdelijk contract met intentie voor een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT, functiegroep 45 die loopt van € 2.419,91 tot € 3.264,29 en ORT;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
  • 237 verlofuren per jaar o.b.v. een 36-urig dienstverband;
  • Vergoeding van de jaarlijkse inschrijving in het kwaliteitsregister V&V;
  • Genoeg mogelijkheden tot bij en na-scholing;
  • Overige aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsregeling, eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantie toeslag van 8%.

Is deze vacature iets voor jou? Druk op solliciteer en laat je gegevens achter. Een van onze recruiters Amelie en Mariska nemen binnen 2 werkdagen contact met je op. Zijn zij te bereiken op 06-86848212 of via info@operando.nl.