Verzorgende IG Somatiek

regio Goes

Ga jij als verzorgende IG aan het werk met een somatische doelgroep? Samen met mensen met een lichamelijke beperking aan de slag. Wij zijn met spoed op zoek naar extra krachten voor 18-24 uur per week. Je komt te werken in een verpleeghuis in Goes en bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van inwoners.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij werken met Christelijke zorgorganisaties door heel Nederland. Het is voor ons belangrijk om hier de normen en waarden van te respecteren. Wanneer je behoefte hebt aan een kop koffie of een goed gesprek, kun je bij ons terecht op kantoor, of wij komen naar jou toe. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat je met plezier aan het werk bent. Eenmaal aan het werk, kun je je diensten zo flexibel laten inzetten als dat jij zou willen. Hierdoor is je werk uitstekend te combineren met je opleiding of gezin en kun jij echt doen wat je leuk vindt. Vind jij kwaliteit belangrijk? Wij bieden en stimuleren bij Operando verschillende (bij)scholingen. Op deze manier kun jij het beste uit jezelf halen en kun jij groeien en bloeien in de zorg en op persoonlijk gebied.

Wat vragen wij van je?

  • Je bent in het bezit van een Verzorgende diploma;
  • Je bent flexibel inzetbaar voor zowel ochtend-, dag- als avonddiensten in de periode van december – maart);
  • Je bent 12-20 uur per week beschikbaar;
  • Je voelt je verbonden met de missie en visie van Operando.

Wat bieden wij je?

  • Geld: je komt in schaal 30 van de cao VVT,
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding;
  • We bieden je een ruim aanbod aan scholings- en cursusmogelijkheden;
  • Na afloop kun je bij ons in de flexpool blijven werken;
  • Wij zetten in op kwaliteit, persoonlijkheid, betrouwbaarheid en identiteit.

Is deze vacature iets voor jou? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Dit kan door jouw CV en motivatie te mailen naar info@operando.nl. Zoek je naar iets anders binnen de zorg? Neem dan vooral een kijkje bij onze andere vacatures op de website of neem contact op met onze recruiters Talitha of Vera.

Mocht je naar aanleiding van deze vacature vragen en/of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. We zijn bereikbaar op 06-86848212 of info@operando.nl.